Wie ben ik?

Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne. Ik ben moeder van 2 volwassen zonen die zelfstandig wonen.

Kom oorspronkelijk uit Amsterdam vandaan maar woon alweer ruim 35 jaar in Zuid-Scharwoude.

Ik ben een tijd lang werkzaam geweest op een heel gezellig kantoor en deed daar de administratie.

Daarna een hoop vrijwilligerswerk gedaan en was mantelzorger. Hou van mensen maar vooral van baby’s en kinderen omdat ze zo puur en onbevangen zijn.

Het leek me leuk om eens iets heel anders te gaan doen en ging kijken bij de open dag bij de Holos Massageacademie in Utrecht en heb me daar direct ingeschreven voor de Shantala babymassage en heb daar nog geen seconde spijt van, wat een leuke training was dat! Ik raakte heel enthousiast en ben dat nog steeds. Ontzettend leuk om de babymassage techniek over te dragen aan de ouders. Ben vooral enthousiast over de voordelen die de babymassage biedt en het plezier die ouders en baby’s daaraan beleven.

Daarna heb me gericht op zwangerschapsmassage, ook deze training heb ik gevolgd bij Holos in Utrecht. Ook bijzonder leuk om te doen en inmiddels doe ik deze massage ook in mijn praktijk.

Ik geef ook AromaTouch behandelingen. Acht verschillende pure essentiële oliën die langs de meridiaan worden aangebracht/gemasseerd en onder de voeten. Een uur lang diepe ontspanning voor moeders die zichzelf op willen laden. Zwangerschapsmassage, babymassage en AromaTouch. Dit leek me bij elkaar een mooie combinatie.

Ik ben heel flexibel qua tijd en oplossingsgericht. Werk met natuurlijke oliën en heb twee mooie sfeervolle ruimtes waarin ik rust kan bieden voor zowel aankomende moeders, ouders als kindjes.

Als persoon word ik vaak omschreven als enthousiast, lief en zorgzaam.

” Richt je gezicht naar de zon en de schaduw valt achter je “