Reviews

Babymassage

Vrijdag eerste keer babymassageles gehad bij Puur-Lief.nl! Ik ben helemaal geïnspireerd om Senna goed te masseren. Vooral de beentjes en voetjes vallen in de smaak 😉 Ik heb een mooie techniek geleerd, altijd contact met je kindje houden en vertragend masseren voor extra ontspanning. Zo leuk om ook op deze manier verbinding te maken met mijn schatje! Dankjewel Yvonne van Gijtenbeek voor deze eerste fijne ervaring! Kijk uit naar de volgende les!! En Senna natuurlijk ook

Margriet & Senna

Lieve Yvonne,

Dankjewel voor de mooie cursus babymassage! Senna (4 maanden) en ik vonden het heel bijzonder. Massage brengt je inderdaad nog dichterbij je kindje. Door de massage neem je even echt de tijd voor ontspannend contact. Vooral de voetjes en beentjes zijn bij kleine Senna favoriet . De tip voor de speciale voetmassage voor de darmen is ook prettig! Zo zie je maar dat het veel meer is dan masseren. Een compliment voor hoe je de stof overbrengt! Dat doe je op een lieve, warme en betrokken wijze. De naam puur lief kon niet beter passen! Veel succes met nog meer moeders inspireren!

Margriet & Senna

Al jaren wilde ik het meemaken en nu eindelijk bij mijn derde kindje heb ik het mogen uitvoeren met Yvonne. Ze straalde meteen een rust uit waardoor ik ook rustig werd en daardoor deed mijn zoontje het ook erg goed! Al had hij even een huil momentje maar al gauw werd hij weer rustig en gingen wij daarna weer verder met de massage. Het viel mij op dat Yvonne dat helemaal niet vervelend vond. We zaten ook in een heerlijke warme en sfeervolle ruimte wat aangenaam voelde.

Yvonne legde het rustig uit en heeft ook nog een filmpje laten zien hoe het in India gaat met deze massage. Ik raad het iedereen aan om het een keer te ervaren. Het is heel rustgevend voor moeder en kind. Yvonne bedankt voor deze mooie ervaring.

Angela

Zwangerschapsmassage

Net mijn gewonnen zwangerschapsmassage gehad. Het was heerlijk echt een aanrader!! En de naam Puur lief past echt precies. Het was een fijne warme ervaring. En zeker voor herhaling vatbaar, bedankt!!

Kim

Afgelopen vrijdag m’n zwangerschapsmassage gehad van Yvonne, het was hemels, echt heerlijk!!
De sfeer, verlichting, temperatuur, muziek zijn allemaal perfect op elkaar afgestemd in de fijne ruimte, dat voelt al gelijk goed. We beginnen met een gesprekje en thee en ik mag een essentiële olie uitzoeken als ik dat wil, waar precies bij beschreven staat, wat het doet tijdens de zwangerschap. Van te voren of tijdens de massage kun je zelf je wensen aangeven. Je wordt heerlijk in de kussens gelegd. Voor mij was het al gelijk perfect en Yvonne laat je heerlijk genieten, ik dommelde dus al gauw weg. Over 2 maanden ga ik het zeker nog een keer doen, echt een aanrader, heerlijk! En als de baby er is, kom ik voor de baby-massage.

Sigrid

Zwangerschapsmassage

AromaTouch

Ik heb al een paar keer mogen ervaren wat de zachte AromaTouch voor mij doet. In een sfeervolle omgeving heerlijk tot rust komen…..spier ontspannend.

Ingrid