95,00
Individueel

Individueel les

De training bestaat uit twee wekelijke lessen van minimaal twee uur. Je kunt eventueel ook kiezen voor drie lessen van anderhalf uur. Aan het einde van de training kun je helemaal zelfstandig je eigen baby masseren. Stap voor stap begeleid ik je daarbij in een ontspannen sfeer met thee, koffie of sap en wat lekkers. Daarbij is er ook ruimte voor wat praktische tips, uitleg van de natuurlijke oliën, het zien van een dvd waarop te zien is dat een Indiase moeder haar kindje masseert of over basis-bevestigend dragen. Uiteraard is massageolie aanwezig.

Bij de training krijg je een mapje met alle massage handelingen in beeld, informatie over de oliën en over de besproken thema’s.

Extra: ook kan ik je nog wat extra massage handelingen leren speciaal tegen buikkrampjes en wat vertellen over een paar puntjes van voetreflex-zone massage (ook van deze massage handelingen krijg je voorbeelden mee).

Ik heb verschillende boeken, o.a. van Desmond Morris met de titel ‘Baby’s’ of over Lichaamstaal bij baby’s en de Taal van het huilen die je tijdens de cursus van mij mag lenen.

Voordelen

De volledige aandacht gaat alleen naar jou en je kindje.

Aan het einde van de lessen kan je kindje nog even in de Tummy Tub wat als heel ontspannend wordt ervaren!

Mocht je kindje erg onrustig zijn geweest tijdens de training en heb je volgens jou niet genoeg kunnen oefenen, dan kom je gewoon nog gezellig een uurtje bij me terug.

Mocht je eventueel de lessen op de zaterdagochtend willen volgen dan kan dat in overleg.

Liever bij jou thuis?

Ook dat kan, neem gerust even contact op zodat we dat kunnen bespreken. Woon je binnen een straal van 10 kilometer dan reken ik geen kilometer vergoeding.

Wat neem je zelf mee?

  • verschoning en eventueel voeding voor je kindje.
  • 1 groot badlaken plus een handdoek om je kindje nog even toe te dekken.

Tip: draag zelf makkelijk zittende kleding want we zitten op yogastoeltjes.

Cadeaubon

Wil je graag iemand een cadeaubon geven voor een babymassage training of deel daarvan? Het verzoek kan via mail of het contactformulier. Natuurlijk maak ik er dan een leuk cadeautje van!

Individueel les

95
  • 2x privé les
  • Duurt minimaal 2 uur
  • Informatie over de olie
  • Inclusief voorbeeld materiaal
Maak een afspraak

Wil je de training liever in een groep volgen? Bekijk ook: