85,00
Groepslessen

Groepslessen

De training bestaat uit vier wekelijke groepslessen van anderhalf uur. Aan het einde van de training kun je helemaal zelfstandig je eigen baby masseren. Stap voor stap begeleid ik je daarbij in een ontspannen sfeer met thee, koffie of sap en wat lekkers. Daarbij is er ook ruimte voor wat praktische tips, uitleg van de natuurlijke oliën, het zien van een dvd waarop te zien is dat een Indiase moeder haar kindje masseert of over basis-bevestigend dragen. Uiteraard is massageolie aanwezig.

Bij de training krijg je een mapje met alle massage handelingen in beeld, informatie over de oliën en over de besproken thema’s.

Extra: ook kan ik je nog wat extra massage handelingen leren speciaal tegen buikkrampjes en wat vertellen over een paar puntjes van voetreflex-zone massage (ook van deze massage handelingen krijg je voorbeelden mee)

Ik heb verschillende boeken, o.a. van Desmond Morris met de titel ‘Baby’s’ of over Lichaamstaal bij baby’s en de Taal van het huilen die je tijdens de cursus van mij mag lenen.

Wat neem je zelf mee?

  • verschoning en eventueel voeding voor je kindje.
  • 1 groot badlaken plus een handdoek om je kindje nog even toe te dekken

Tip: draag zelf makkelijk zittende kleding want we zitten op yogastoeltjes.

Cadeaubon

Wil je graag iemand een cadeaubon geven voor een babymassage training of deel daarvan? Het verzoek kan via mail of het contactformulier. Natuurlijk maak ik er dan een leuk cadeautje van!

Groeples

85
  • 4x groepsles
  • Duurt 1,5 uur
  • Informatie over de olie
  • Inclusief voorbeeld materiaal

Wil je de training liever alleen volgen? Bekijk ook: