€45,-
AromaTouch

Wat is de AromaTouch techniek en wat kan het voor je doen?

Ten allereerste, het helpt je te ontspannen en het is een heerlijke beleving!! Iedereen die bij mij de AromaTouch heeft ervaren was enthousiast over de behandeling/massage en de werking van de oliën. Bij iedereen heeft het een ander effect en geen enkele ervaring is hetzelfde maar wat wel hetzelfde is, dat iedereen graag terugkomt en daar doe ik het voor!

Ik werk met essentiële oliën van dóTERRA. AromaTouch is een techniek om deze essentiële oliën toe te passen. De olie breng ik aan langs je meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (je ingewanden) van je rug en voeten.

Door dit op deze manier aan te brengen helpt het om het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen. Het is een hele zachte manier van masseren, de essentiële oliën en de geur doen hun werk.

Essentiële oliën hebben krachtige en reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel. De essentiële oliën van dóTERRA zijn 100% natuurlijk en worden direct door de huid opgenomen en zorgen voor een reactie in dat gebied van het lichaam.

Wat kun je verwachten als je bij mij voor een AromaTouch behandeling komt?

Ik neem je mee naar boven naar een sfeervolle ruimte die lekker warm aanvoelt en waar de geur van heerlijke essentiële oliën je al tegemoet komen. De kaarsjes zijn aan en je hoort een ontspannend muziekje op de achtergrond.

Terwijl ik me even terugtrek en voorbereid kun jij je rustig uitkleden tot aan je ondergoed.

Als je op de massagetafel ligt met een handdoek over je heen kom ik weer terug. Als je eenmaal heerlijk ligt en het voelt goed voor je dan start ik met de behandeling.

De behandeling/massage duurt ongeveer 45 minuten. Als ik klaar ben kun je gewoon nog even rustig blijven liggen en haal ik een glas water en/of thee voor je.

Als je overeind komt krijg je een zachte deken om je heen geslagen en drinken we samen wat totdat je je weer wilt aankleden. Ik loop dan weer de kamer uit en zie je beneden.

Tijd van de gehele behandeling is ongeveer ongeveer 1 uur.

Note: houdt er wel rekening mee dat er wel wat olie aan de onderzijde van je haar komt. Doordat het pure oliën zijn trekt het ook snel in je haar en voelt het heel anders aan dan een minerale olie maar wil het toch even genoemd hebben.

De werking van AromaTouch

Bij de AromaTouch techniek worden er acht verschillende essentiële oliën gebruikt. Elke olie heeft een specifieke werking. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk.

Welke oliën worden er gebruikt en voor welk doel?

  • Stress vermindering > Balance en Lavendel
  • Versterken van uw immuumsysteem > Melaleuca en On Guard
  • Ontstekingsremmend en spierontspannend > AromaTouch en Deep Blue
  • Homeostase ( het in evenwicht houden van voedings- en afvalstoffen in een cel) > Wild Orange en Peppermint

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. AromaTouch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. Een cadeautje voor jezelf….

Aroma touch behandeling

45
  • 8 pure etherische oliën
  • Duurt ongeveer een uur
  • Inclusief olie