Training

Groepslessen > sorry tijdelijk geen groepslessen…

De training bestaat uit vier wekelijkse groepslessen van anderhalf uur. Aan het einde van de training kun je helemaal zelfstandig je eigen baby masseren. Stap voor stap begeleid ik je daarbij in een ontspannen sfeer met thee, koffie of sap en wat lekkers. Daarbij is er ook ruimte voor wat praktische tips, uitleg van de natuurlijke oliën, het zien van een dvd waarop de Shantala babymassage wordt uitgevoerd door een Indiase moeder met haar kindje of ik kan je iets vertellen over basis-bevestigend dragen.

De training is inclusief mapje met alle massage handelingen, informatie over de oliën en thema’s die besproken zijn. Vanzelfsprekend is massageolie aanwezig bij de training.

Extra: ik kan je ook nog wat extra massage handelingen leren speciaal voor erge buikkrampjes en een paar punten van de voetreflex zone massage. Ook deze extra massage handelingen krijg je dan mee op papier zodat je ze thuis nog eens na kan kijken.

Individuele training

Ik heb dan alle tijd voor jou en je kindje. Vaak zijn 3 ochtenden of middagen van anderhalf uur voldoende.

Als je het het leuk vindt dan mag je kindje aan het einde van de les nog even in de Tummy Tub met één druppel pure lavendel olie erbij. Bijna altijd valt je kindje daarna in een heerlijke slaap.

Kijk ook nog even op de pagina onder het kopje ‘individueel’ en zie daar nog meer voordelen.

In overleg zou je ook eventueel de training op een zaterdagochtend bij mij kunnen doen.

Bij jou thuis

Heb je geen vervoer of wil je liever dat ik bij je thuis kom? Ook dat kan tegen een kleine meerprijs, neem gerust even contact op, dan bespreken we dat.

Woon je in een straal van maximaal 10 kilometer bij mij vandaan dan reken ik geen kilometer vergoeding.