Training

Groepslessen

De training bestaat uit vier wekelijkse groepslessen van anderhalf uur. Aan het einde van de training kun je helemaal zelfstandig je eigen baby masseren. Stap voor stap begeleid ik je daarbij in een ontspannen sfeer met thee, koffie of sap en wat lekkers. Daarbij is er ook ruimte voor wat praktische tips, uitleg van de natuurlijke oliën, het zien van een dvd waarop de Shantala babymassage wordt uitgevoerd door een Indiase moeder met haar kindje of ik kan je iets vertellen over basis-bevestigend dragen.

De training is inclusief mapje met alle massage handelingen, informatie over de oliën en thema’s die besproken zijn. Vanzelfsprekend is massageolie aanwezig bij de training.

Extra: ik kan je ook nog wat extra massage handelingen leren speciaal voor erge buikkrampjes en een paar punten van de voetreflex zone massage. Ook deze extra massage handelingen krijg je dan mee op papier zodat je ze thuis nog eens na kan kijken.

Individuele training

Wil je de training liever alleen volgen? Natuurlijk kan dat. Dan zijn vaak twee ochtenden of middagen van ruim twee uur voldoende.

Je kunt ook kiezen voor drie lessen van ongeveer anderhalf uur.

Als je de training alleen volgt dan kan aan het einde van de les je kindje nog in een Tummy Tub.

Kijk ook nog even op de pagina onder het kopje ‘individueel’ en zie daar nog meer voordelen.

In overleg zou je ook eventueel de training op een zaterdagochtend bij mij kunnen doen.

Bij jou thuis

Heb je geen vervoer of wil je liever dat ik bij je thuis kom? Ook dat kan tegen een kleine meerprijs, neem gerust even contact op, dan bespreken we dat.

Woon je in een straal van maximaal 10 kilometer bij mij vandaan dan reken ik geen kilometer vergoeding.